Varstvo osebnih podatkov

Oknabled

SPLETNE STRANI www.oknabled.si

Vsak obiskovalec spletne strani www.oknabled.si v celoti sprejema naslednja obvestila in pogoje:

Spletno stran www.oknabled.si je za vas pripravilo podjetje A&R Projekt, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, z namenom obveščanja in seznanjanja širše javnosti o aktivnostih podjetja A&R Projekt. Vse pravice spletne strani www.oknabled.si so pridržane. Vse informacije na spletni strani www.oknabled.si so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine podjetja A&R Projekt, Alenka Stare s.p., ter s podjetjem povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletno stran www.oknabled.si.

1. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

A&R Projekt, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, spoštuje in varuje vašo zasebnost. Na naši spletni strani ste anonimni. Za namene statistike pridobivamo podatke, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

V kolikor želite stopiti z nami v stik preko spletne strani www.oknabled.si, socialnih omrežij (fb,instagram, twitwr, linkedin,…) na podlagi povpraševanja, prijave na e-novice in drugih virov, izrecno dovoljujete podjetju A&R Projekt, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov, da vodi in obdeluje vaše osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov za namene, določene v nadaljevanju. Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Uporabnik spletne strani je prav tako seznanjen in dovoljuje samodejno oz. avtomatsko vpisovanje zbranih osebnih podatkov v elektronske obrazce na tej spletni strani.

2. PRIVOLITEV ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled skrbno ravnamo z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zato potrebujemo vašo privolitev, da lahko vaše osebne podatke, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, sam ali s pomočjo pogodbenih partnerjev obdeluje in uporablja osebne podatke, ki jih pridobimo z vašim privoljenjem preko oddanih povpraševanj, spletnih obrazcev, e-sporočil, predane poslovne vizitke, vprašalnikov in drugih virov, do preklica za naslednje namene:

 • privolitev splošnih pogojev uporabe spletne strani www.oknabled.si ter prejemanja informacij in obvestil podjetja A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled
 • izvedba naročila
 • priprava ponudb
 • statistična obdelava
 • uporabo podatkov za pošiljanje e-novic
 • elektronsko anketiranje
 • uporabo podatkov za pošiljanje obvestil o dogodkih, reklamna gradiva in podobno
 • izvoz, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško obdelavo

Podjetje A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, avtomatsko zbira podatke o uporabi spletne strani www.oknabled.si, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov in jih uporabljamo za lastne potrebe.

3. KATERE OSEBNE PODATKE POTREBUJEMO IN ZAKAJ

 • OBRAZEC – povpraševanje

Pri izpolnjevanju obrazca za povpraševanje na spletni strani oknabled.si, A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, podatke (ime, priimek, naslov, tel. številka, e-naslov) obdeluje izključno za namene priprave ponudbe, naročila in obveščanja.
Ob izpolnjevanju obrazca za povpraševanje, soglašate, da A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled vaše podatke uporablja do preklica in da se strinjate s SPLOŠNIMI POGOJI 02-2020 spletne strani www.oknabled.si.

 • OBRAZEC – e-novice

Pri izpolnjevanju obrazca e-novice na spletni strani www.oknabled.si, A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, podatke (e-naslov) obdeluje izključno za namene obveščanja o novostih, ponudbah, popustih, promocijskih aktivnostih in drugih obvestilih iz našega poslovanja.
Podatki o vaši elektronski pošti se shranjujejo, dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo.

Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na spletne novice soglašate, da A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja, kot zgoraj navedeno, ter, da ste seznanjeni s tem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. To storite tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo. Ob izpolnjevanju obrazca za e-novice, soglašate, da A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled vaše podatke uporablja do preklica in da se strinjate s SPLOŠNIMI POGOJI 02-2020 spletne strani www.oknabled.si.

A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatkov, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali. Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).

4. VAŠE PRAVICE

 • Kadarkoli lahko zahtevate, da prenehamo z uporabo vaših osebnih podatkov v prej navedene namene. Zahtevo naslovite na e-naslov rok@oknabled.si.
 • Vse pravice, ki izhajajo iz Zakona o varovanju osebnih podatkov.

Družbena omrežja

Zapisi na Facebook strani OKNA BLED so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča podjetja A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled. Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na Facebook strani OKNA BLED, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.
Podjetje A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled ni odgovorno za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in drugih socialnih omrežjih.

5. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije na spletnem mestu www.oknabled.si so informativne narave. A&M PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost ne prevzema nobene pravne odgovornosti. A&M PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino spletne strani www.oknabled.si, BREZ PREDHODNEGA OBVESTILA.
Podjetje A&M PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled ne odgovarja za vsebino spletnih strani, ki so kakorkoli povezane s spletno stranjo www.oknabled.si.

5. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije na spletnem mestu www.oknabled.si so informativne narave. A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost ne prevzema nobene pravne odgovornosti. A&R

RPROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled, si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino spletne strani www.oknabled.si, BREZ PREDHODNEGA OBVESTILA.
Podjetje A&R PROJEKT, Alenka Stare s.p., Za gradom 2, 4260 Bled ne odgovarja za vsebino spletnih strani, ki so kakorkoli povezane s spletno stranjo www.oknabled.si.

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

Bled, 1.1.209

A&R Projekt, Alenka Stare s.p.