ROLETE


Senčila proizvajalca Medle spadajo med zelo obstojna senčila, ki lahko zasenčijo vsak dom. Na voljo je zelo veliko različnih senčil – rolete, žaluzije. V vsako okno pa lahko skupaj s senčili vgradimo tudi komarnike za prijetnejše bivanje.


Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželjenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita) ter ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).

PREDOKENSKA ROLETA IDEAL

Predokenska roleta IDEAL z ALU omarico, zaprto iz vseh strani, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske alu konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje ALU lamele polnjene z izolacijo, pripete z varnostnimi vzmetmi oz. serijsko protivlomnimi vzmetmi pri motornih pogonih. Vse lamele strojno eritirane, kar zagotavlja tišje in zanesljivejše delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

Upravljanje preko prvovrstnih samonavijalcev ali motorjev. Pri motornih pogonih serijsko PLUG & PLAY funkcija, ki omogoča priklop več motorjev na eno stikalo, samonastavljivost pozicij in varnostno funkcijo pri naletu na oviro.

PREDOKENSKA ROLETA ČETRT-OVAL

Predokenska roleta ČETRT-OVAL z ALU omarico, zaprto z vseh strani, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske alu konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

NADOKENSKA ROLETA INLINE 225

Nadokenska roleta INLINE 225 s PVC omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Izvedba omarice s ščetko, ki preprečuje vdor insektov v omarico. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske pvc konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

NADOKENSKA ROLETA MULTI-ROLLBOX

Nadokenska roleta MULTI-ROLLBOX s PVC omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Izvedba omarice s ščetko, ki preprečuje vdor insektov v omarico. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske pvc konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

PREDOKENSKA ROLETA OVAL

Predokenska roleta OVAL z ekstrudirano ALU omarico, zaprto z vseh strani, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske alu konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

PREDOKENSKA PODOMETNA ROLETA 20°

Predokenska podometna roleta 20° z ALU omarico, zaprto z vseh strani, spodnji revizijski pokrov in nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske alu konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

PREDOKENSKA PODOMETNA ROLETA 90°

Predokenska PODOMETNA roleta 90° z ALU omarico, zaprto z vseh strani, spodnji revizijski pokrov in nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Izvedba omarice s ščetko, ki preprečuje vdor insektov v omarico. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske alu konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

NADOKENSKA ROLETA TERMOBOX-R

Nadokenska roleta TERMOBOX – R z izolativno nadokensko omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Izvedba omarice s ščetko, ki preprečuje vdor insektov v omarico. Osovina pocinkana in vpeta preko krogličnih ležajev na stranske pvc konzole. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanjte. Zaključna utežna letev iz aluminija. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ŽALUZIJE

ZUNANJA ŽALUZIJA KRATER – PODOMETNA MASKA

Zunanja žaluzija KRATER s podometno omarico, zaprto z vseh strani, nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje. Upravljanje preko monokomandne palice ali motorjev. Pri motornih pogonih serijsko PLUG & PLAY funkcija, ki omogoča priklop več motorjev na eno stikalo, samonastavljivost pozicij in varnostno funkcijo pri naletu na oviro.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRATER – VIDNA MASKA

Zunanja žaluzija KRATER z vidno ALU omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRPAN – PODOMETNA MASKA

Zunanja žaluzija KRPAN s podometno omarico, zaprto z vseh strani, nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRPAN – PODOMETNA MASKA + EPS

Zunanja žaluzija KRPAN s podometno omarico, zaprto z vseh strani, nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Podometno vodilo z EPS izolacijo omogoča skrito vgradnjo. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRPAN – PODOMETNA MASKA + PURENIT

Zunanja žaluzija KRPAN s podometno omarico, zaprto z vseh strani, nosilec izolacije iz debelostenskega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Podometno vodilo s purenit izolacijo omogoča skrito vgradnjo. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRPAN – VIDNA MASKA

Zunanja žaluzija KRPAN z vidno ALU omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Vodila estetsko zaključena s PVC končniki in fiksiranimi ščetkami za tišje delovanje. Pri rolo komarnikih vključena zavora za blažje dvigovanje.

ZUNANJA ŽALUZIJA KRPAN – VIDNA MASKA + ŽIČNO VODILO

Zunanja žaluzija KRPAN z vidno ALU omarico, ki zagotavlja kompaktnost in trajnost omarice. Žična vodila vam omogočijo manjši paket lamel v omarici.